Zaterdag Jaarmarkt bij 't Lôôsje

DIRKSLAND - Snuffelmarkt 't Lôôsje is weer al twee jaar gevestigd aan de Spuikolk 6 te Dirksland. Op zaterdag 7 juli is de jaarmarkt van 9.30 tot 15.00 uur in en rondom de snuffelmarkt.

"We zijn heel blij met deze grote loods die we tot onze beschikking hebben om de activiteiten in de snuffelmarkt uit te kunnen voeren", aldus de organisatie. "We zijn steeds bezig om dingen te verbeteren, zo zijn er nieuwe kledingrekken en een pashokje gemaakt afgelopen winter. Er is ook een grote zolder gemaakt achter in het Lôôsje. Daar staat nu het sanitair, de kantoormeubelen en het speelgoed uitgestald. Verder kunnen bezoekers bij het Lôôsje terecht voor meubilair, lampen, witgoed, huishoudelijke artikelen, bedden, kampeerartikelen, boeken, tijdchriften, enzovoort. Kortom: te veel om op te noemen. Tegen een vergoeding kunnen spullen worden thuisbezorgd." In het Lôôsje staat de koffie klaar, de openingstijden zijn donderdag-, vrijdag- en zaterdagmorgen open van 9.00 tot 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.tloosje.nl.

Jaarmarkt

Er is kleding voor mannen, vrouwen, baby's en kinderen. Ook worden er tassen, riemen, sjaals, schoenen en stoffen aangeboden. Ook het Flakkeese Hoedenhuis is aanwezig met gebruikte en nieuwe hoeden. Er zijn ook verse producten te koop, zoals: fruit, groenten, aardappelen, gebakken vis (kibbeling), noten, ijs en gebak. Ter plaatse worden er kruukplaetjes gebakken. Op het terras kan genoten worden van koffie met gebak, frites en snacks en diverse broodjes. Er is ook een boekrestaurateur en een professionele slijper aanwezig. Deze slijpt niet alleen messen, maar ook zagen, messen, bijlen, enzovoort. In de reparatieafdeling worden fietsen, huishoudelijke apparatuur, lampen en snoeren gerepareerd. Uw (elektrische) fiets toe aan een schoonmaakbeurt? U krijgt hem weer als nieuw mee! Ook is er een ruime sortering woondecoratie, schoonmaakartikelen, bloemstukjes en sieraden te koop. Voor de jongere kinderen is er een kleedjesmarkt en natuurlijk de grote snuffelmarkt. De opbrengst is bestemd voor diverse goede doelen.