Afbeelding
Foto:

Jouw Marktkraam Middelharnis steunt gehandicapte sporters

MIDDELHARNIS - Op dinsdag 19 juni reikte Viktor Kauffman van Jouw Marktkraam Middelharnis een cheque uit t.w.v. 250 euro voor gehandicapten sporters op Goeree-Overflakkee. Dit was de opbrengst van de afgelopen periode vanuit de goede doelen kraam. De cheque werd in ontvangst genomen door de heer De Jong, voorzitter van de stichting aangepast sporten Goeree-Overflakkee.

"Heb je een (web)shop en een overschot aan gloednieuwe items? Puilen jouw kasten uit met spullen die te mooi zijn om zomaar weg te doen, maar die je eigenlijk niet meer gebruikt? Ben je een creatieve doe-het-zelver met bijzondere DIY-producten? Bij Jouw Marktkraam verkoop je je producten aan heel Nederland. En de opbrengst, die is voor jou. Op deze manier brengen we veel unieke spullen bij elkaar. Een winkel om gezellig te snuffelen", zegt Ester Griffioen, een van de vaste medewerkers.

Nieuw doel

Bij Jouw Marktkraam kun je je eigen gemaakte of tweedehands spullen verkopen. Na het huren van een kraam zijn er veel mensen die de overige spullen voor het goede doel afgeven. Het nieuwe goede doel is Stichting inloophuis 'De Boei' Goeree-Overflakkee. Deze Stichting organiseert iedere 2e en 4e dinsdag van de maand van 10.00-16.00 uur een inloop met activiteiten voor mensen die persoonlijk of in hun naaste omgeving te maken hebben (gehad) met kanker. Informatie leest u verder op: www.deboeigo.nl.
Jouw Marktkraam Middelharnis is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9.30-17.00 uur.