Afbeelding
Foto:

Winnaars Flakkee Hypotheken Penaltybokaal bij Flakkee

MIDDELHARNIS - Het hele seizoen streden de kinderen van de jongste teams bij voetbalvereniging Flakkee om de felbegeerde Flakkee Hypotheken Penaltybokalen.

Alle penalty's die na de wedstrijden genomen werden, telden mee voor dit klassement. Per team werd gestreden om een bokaal. Ook voor de Mini-Pupillen was er een bokaal. Na de training mochten alle kinderen namelijk een penalty nemen. Nick Horseling en Jasper Robijn waren de winnaars bij de JO11 teams. Bij de JO9-1 was de strijd het spannendst.
Stef Breevoort won echter zijn bokaal al voor het derde seizoen op rij. Hij eindigde met 1 rake penalty meer net voor Thomas Polder.
De overige penaltybokalen werden gewonnen door Yarno Versluis (JO9-2), Finn de Weerd (JO8-1), Dylan Plandsoen (JO8-2) en Mats Grootenboer (MP).
De bokalen werden afgelopen zaterdag tijdens de druk bezochte familiedag uitgereikt aan de winnaars.
Naast de strijd om de penaltybokaal, zijn er bij Flakkee gedurende het hele seizoen vele leuke andere activiteiten voor de jeugd, zoals een bingo, Koppel Cup, FIFA toernooi, ballenactie en een bezoek aan een eredivisie wedstrijd.