Afbeelding
Foto:

Vincent Otten uit Goedereede begint zijn eigen taxibedrijf

GOEDEREEDE - Vincenttaxi.nl. Dag en nacht actief op het eiland, speciaal gericht op de Kop van Goeree-Overflakkee. Zelfstandig ondernemer Vincent Otten (44) wonend aan de Blauwe Distelstraat op het Havenhoofd in Goedereede heeft zich deze maand in de markt gezet. Met een taxibedrijf dat dag en nacht is te ontbieden. In zijn Volvo S 80 verleent Vincent graag zijn service en diensten aan passagiers die dichtbij maar ook veraf hun reisdoel hebben. Wel hanteert hij uiteraard de verplichte rusttijden.

Door Jaap Ruizeveld

Een directe doelgroep zijn de reizigers die naar en van de luchthavens van Brussel, Eindhoven, Rotterdam The Hague Airport of Amsterdam Schiphol vervoerd willen worden en liever zelf de auto thuis laten. Opgehaald voor de eigen deur. Gemakkelijker kan het niet. Met stiptheid en persoonlijke aandacht zal en wil Vincent zich presenteren. Dat geldt zeker ook voor zakelijke reizen en voor het zogenaamde horeca / disco-vervoer. Informatie en tarieven worden via 06 53573152 graag verstrekt. Of stuur een mailtje ottenvincent@hotmail.com

Opleiding

Per rit kunnen er vier personen in zijn taxi. Een half jaar geleden vond Vincent de drive om een eigen taxibedrijf op te zetten. Om uiteindelijk alle benodigde goedkeuringen te verkrijgen was er veel werk aan de winkel. Noem het maar een hindernisbaan die je volledig moet doorlopen zegt Otten. Een vergunning krijg je niet zo maar. Je moet een opleiding volgen (theorie- en praktijkdeel). Een chauffeur- en ondernemerskaart ontvangen en uiteraard zijn er technische aspecten, zoals de RDW-autokeuring en er moest een boardcomputer worden ingebouwd.

Mogelijkheden

Vincent heeft over zijn mogelijkheden als taxibedrijf met één auto goed nagedacht. Natuurlijk kan het zijn dat er in een piekuur meerdere aanvragen binnenkomen. Dan wordt dat zorgvuldig afgewikkeld geeft de Havenhoofd-ondernemer aan. Ervaring?. Voor New York Taxi – Renesse heeft hij eerder al zijn krachten ingezet. Nu alles rond is met vergunningen hoopt Vincent op een positieve, succesvolle invulling van zijn eigen taxibedrijf.