Afbeelding
Foto: TIMPHOTO

Cd-opname Jong Dameskoor Shira

Middelharnis – Jong Dameskoor Shira zal op 30 juni haar derde cd gaan opnemen. Het koor zal deze cd o.l.v. Peter Wildeman samen met het nieuw opgericht 'Mannenensemble Shira' en met m.m.v. Kinderkoor Jedaja o.l.v. Cindy de Ronde uit Dreischor opnemen in de koorkerk van Tholen. Ook diverse musici zullen hieraan meewerken.

Diverse musici zullen hieraan meewerken: Joost van Belzen op de vleugel, Jan Rozendaal op het orgel, Frank Zuidijk op de trompet en Martin van Moort op de fluit. Ook zullen de solistes Elise Hout en Cindy de Ronde te horen zijn. Kortom; een veelzijdige cd. Het idee om een mannenensemble op te richten voor deze cd kwam van dirigent Peter Wildeman. Het leuke van dit ensemble is dat het in eerste instantie is geformeerd met mannen van echtgenotes, broers en/of vaders van het Dameskoor zelf. Daarnaast zijn er wat mannen aangeschoven van Mannenkoor Salomo om het ensemble tot een geheel te vormen, ook zij staan o.l.v. Peter Wildeman. Samen zullen wij onder andere het prachtige lied 'Dank zij U, Heer' van Händel 4-stemmig opnemen. De verdere invulling van de cd zal bestaan uit prachtige bewerkingen van Psalmen en Gezangen.

Het Jong Dameskoor Shira telt ondertussen zo'n 45 leden. Vanaf 15 jaar ben jij/bent u van harte welkom. Het koor studeert in de Hoeksteen of Christelijke Gereformeerde Kerk te Middelharnis, maar ook in Atelier 31 te 's Gravenpolder. Nieuwe leden zijn natuurlijk op beide locaties welkom. Verder informatie is te vinden op ww.dameskoorshira.nl.

De cd-presentatie zal op 29 september a.s. plaatsvinden in de Sint-Adriaanskerk te Dreischor. Noteert u deze datum alvast in de agenda.
Alvast de cd bestellen kan via info@dameskoorshira.nl.