Inschrijving De Wit Assurantiën Kwart Marathon geopend

OUDDORP - De inschrijving voor De Wit Assurantiën Kwart Marathon is geopend. Deze prestatieloop over 5 km en 10,55 km wordt voor het derde jaar georganiseerd door stichting Marathon Ouddorp.

De route is volledig veranderd ten opzichte van vorig jaar. Zo is de start nu in het centrum van Ouddorp en worden er nu twee verschillende rondjes gelopen. Na de eerste ronde komen de lopers weer door het centrum en worden ook de tussentijden door een chip geregistreerd. In het centrum en langs de route is er muziek om de snelheid en sfeer er in te houden. Er kan ook met een team van vier lopers worden gestart met de Kenbri Fire Fighting Bedrijven Marathon. De tijden van de teamlopers worden opgeteld en zo kom je tot een Marathon eindtijd. Het snelste team wordt gehuldigd.

Voor iedere loper is er een unieke medaille en ook worden er van iedere loper foto's en filmpjes gemaakt. Als u goed voorbereid wilt starten, is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een techniek clinic. Georganiseerd door oud-topatleet Frido Flijmscherp Verschoor. Inschrijven voor de Kwart Marathon en de clinic via de site www.kwartmarathon.nl. De Wit Assurantiën Kwart Marathon wordt gehouden op donderdagavond 16 augustus om 19.30 uur. Kosten: € 5,- (€ 7,- na 9 augustus) Team: € 40,-.
Datum Clinic: donderdagavond 5 juli om 19.30 uur in Ouddorp Duin. Kosten: € 10,-.