Afbeelding
Foto:

ZOUT verzorgt social media trainingen door heel Nederland

-advertorial-

MIDDELHARNIS - Reclamebureau ZOUT Media heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Ze hebben zich ontpopt tot een serieuze speler in de markt van reclame, web en social media. Met vier man werken ze dagelijks aan het verbeteren van de communicatie van hun klanten. Op Goeree-Overflakkee en ver daarbuiten.

Het team houdt zich bezig met het strategisch neerzetten van een merk, grafisch ontwerp van logo tot brochure, het realiseren van websites en het bekrachtigen van ondernemers op het gebied van social media zoals Facebook, Instagram en Linked-In. Dit laatste doen ze door het volledig verzorgen van content en advertentiecampagnes voor klanten, maar ook door trainingen te geven.

De specialisten van ZOUT zijn gecertificeerde facebookmarketeers en weten zodoende precies hoe je social media kanalen kunt benutten om de juiste mensen te bereiken en leads te verkrijgen. De social media trainingen vinden plaats op hun kantoor in Middelharnis of bij de klant op locatie. Afgelopen maanden trainden ze onder andere Het Uitzendbureau, Tattoo Bob, MegaBike Rotterdam, Mitsubishi Nederland en politieke partijen.

Onlangs is de nieuwe website van ZOUT Media online gegaan. Breng gerust een bezoekje aan zoutmedia.nl om te bekijken wat dit reclamebureau te bieden heeft. Ben je ondernemer en wil je een specialist met een frisse blik naar jouw marketing en reclame laten kijken? Ga dan eens praten met de mensen van ZOUT!