Workshop zangles

MIDDELHARNIS - Zaterdag 23 juni van 11.00 tot 12.30 uur geeft zangdocente Monica Millar een introductieworkshop zangles in het Wijkcentrum aan de Doetinchemsestraat.

Iedereen vanaf 7 jaar kan zich aanmelden. Monica geeft al meerdere jaren les in Middelharnis en breidt vanaf september haar lessen uit in het wijkcentrum.
Monica is master in de methode Estill Voice Training. De Estill Voice Training is een zang- en spraakmethode, ontwikkeld door Amerikaanse zang- en stemspecialist Jo Estill. Dit is een methode die op de meeste Nederlandse conservatoria ook wordt toegepast. Monica gaf voorheen o.a. les aan de Musical Productie Tarzan, heeft 10 jaar op een musicalacademie lesgegeven en leidt zelf ook mensen op tot vocal coach.

De introductieworkshop zit vol met handige tools die direct toepasbaar zijn tijdens het zingen. Er wordt aandacht besteed aan zangtechniek, ademhaling, articulatie, timing en meerstemmig zingen. De workshop zal leerzaam en inspirerend, maar vooral ook gezellig zijn.

De workshop kost 10 euro en duurt anderhalf uur. Na de workshop kan er ingeschreven worden voor de zanglessen vanaf september. Inschrijven voor de workshop kan via monica@monicamillar.nl. Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden om in te schrijven voor zanglessen.

Vanaf september zijn er groeps- en individuele lessen mogelijk voor kinderen en volwassenen. Naast zangles is er ook de mogelijkheid voor de combinatie zang- en pianoles. Meer informatie is te vinden op www.youcansing.nl.