Afbeelding
Foto:

Wandelmars voor Diabetes Fonds

OUDE-TONGE - Zaterdag 23 juni wordt, in samenwerking met de twee tennisverenigingen van Oostflakkee, Het Westrak uit Oude-Tonge en TVO uit Ooltgensplaat, een wandelmars georganiseerd.

De opbrengst van dit evenement gaat in zijn geheel naar het Diabetes Fonds.
Iedereen van ons kent wel iemand in zijn omgeving met diabetes. Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doen zij via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting, samen met iedereen die hen daarbij helpt.
Bewegen is voor diabetespatiënten een voorwaarde voor een gezonde levensstijl, vandaar dat deze mars wordt georganiseerd.

De start van deze wandelmars is zaterdag 23 juni tussen 9.00 en 10.00 uur bij Tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge.
De afstanden die gelopen kunnen worden, zijn 12, 20 en 31 kilometer. De 20 kilometer gaat via de buitendijk, Langstraat, Achthuizen en de Tilsedijk terug naar Oude-Tonge. De route van de 31 kilometer is veranderd en loopt van Oude-Tonge, Ooltgensplaat, Den Bommel en Zuidzijde terug naar de tennisvereniging Het Westrak in Oude-Tonge.
Onderweg zijn er stempelposten, één voor de 12 kilometer, vier voor de 20 kilometer en vijf voor de 31 kilometer.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. De organisatie heeft gezorgd voor begeleiding van EHBO en wordt ook een bezemwagen ingezet. Voor nadere inlichtingen kunt contact opnemen met Willem Broekhuis: 0650201063.
Zie ook: https://www.facebook.com/events/2043194649283061/.