Seminar Genezing door Winny Focke

OUDE-TONGE - In Evangelie Gemeente Flakkee, Emmastraat 24a te Oude-Tonge, zal op zaterdag 9 juni een seminar gehouden worden met als thema: 'Genezing' door Winny Focke.

Winny Focke heeft een specifieke bediening waar het gaat over genezing. De inleider voor deze ochtend heeft veel gedaan, meegemaakt op het gebied van genezingsbediening. Wonderen, tekenen, maar ook verdriet. Op een boeiende wijze zal hij vanuit het Woord ons meenemen in dit uitdagende onderwerp.
Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Hoe verstaan we genezing, handoplegging en de Bijbel hierover? Is er genezing mogelijk in 2018? Hoe gaan we om de bediening van genezing in de gemeente? Wat als er geen genezing is?
De ochtend start om 10.00 uur - vanaf 09.30 uur is de deur open. Het seminar duurt tot ca. 12.30 uur en we sluiten af met een gezamenlijke lunch. De kosten zijn € 10,00 p.p., dit is inclusief de lunch. Deelname aan het seminar kan door aanmelding via het secretariaat: secretariaat@evangeliegemeenteflakkee.nl of tel.: 06-29061694.