Afbeelding
Foto:

Workshop bij De Boei

OUDDORP - Inloophuis De Boei organiseert een workshop onder begeleiding van Gerdie Schellevis: persoonlijke wenskaarten decoreren met de eigen vingerafdruk. Wanneer: op 12 juni vanaf 13.00 tot 15.30 uur, De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

Samen creatief bezig zijn verbroedert. De gelegenheid om op een ongedwongen manier met elkaar te communiceren. Je verhaal te doen zonder dat er de nadruk op je ziek zijn of op je verdrietig zijn wordt gelegd, door bezig te zijn met de handen.
Iets te creƫren en iemand daarna kunnen verblijden met een, in dit geval, zelfgemaakte kaart. Een kleine moeite en groot plezier, geeft vaak nog een extra dimensie.
Heb je dunne fineliners? Deze graag zelf meenemen.

Vanaf 10.00 uur kunt u al terecht in het inloophuis De Boei. De geur van vers gezette koffie komt u al tegemoet. Uiteraard is er ook thee. Indien het mooi weer is, kan men buiten zitten in de prachtige weidse tuin van De Overkant.

Als je hoort dat je kanker hebt, verandert je dagelijks leven en de toekomst voor jezelf, die van je gezin en naasten, vrienden, werk en hobby's. Alles wat vanzelfsprekend was wankelt. Er wordt anders naar je gekeken, of je nou wilt of niet. Meestal volgt er een periode van behandelingen, die als een orkaan over je heenkomen en is 'overleven' het motto. Daarna kan het zijn dat er een periode van grote onzekerheid volgt. Kan angst een rol spelen en vermoeidheid leiden tot onbegrip. Om al deze ervaringen en veranderingen een plaats te geven en de draad van het dagelijks leven weer op te pakken, kan soms alleen met wat extra steun.

Het inloophuis wil deze steun bieden door een ontmoetingsplaats te bieden, waar je zo even binnen kunt lopen. Even weg van huis is er gelegenheid voor een praatje, steun, warmte, rust en begeleiding. Vrijwilligers zijn er als gastvrouw en samen met hen en andere gasten (lotgenoten) kun je praten over, of luisteren naar de vragen, ervaringen, angsten en emoties die kanker met zich meebrengt. Alles met het doel kracht en energie te ervaren om op zoek te gaan naar een nieuw evenwicht in het leven. Daarnaast organiseert het inloophuis naar behoefte van de bezoeker verschillende activiteiten.

Geen vervoer of niet kunnen reizen met openbaar vervoer, neem contact op om gebruik te maken van de gratis chauffeursdienst. Mobiel: 06 22111572 of via de e-mail: info@deboeigo.nl.
Ook kunt u de Facebookpagina bezoeken: St. Inloophuis De Boei Goeree-Overflakkee.