Touravond over voorbereiding op Jezus' wederkomst!

OUDE-TONGE - Stichting 'Weg uit Babylon' organiseert vanaf mei tot en met juli een tour met als thema: 'Blaas de bazuin – toerusting voor de eindstrijd'. De studies worden gehouden op zes verschillende plekken in het land en zijn bedoeld "om de gemeente van de Heere Jezus wakker te schudden en waakzaam te maken voor Zijn komst". Op 2 juni wordt de avond gehouden in de Grutterswei in Oude-Tonge.

"We leven in een tijd waarin we de Bijbelse profetieën steeds meer in vervulling zien gaan. Er gebeurt veel in de wereld, en specifiek rondom Israël, en het is daarom belangrijk om ons voor te bereiden op de komst van de Heere Jezus en Zijn geweldige Koninkrijk. Toen de Heere Jezus 2000 jaar geleden op de Olijfberg zat om onderwijs te geven over Zijn terugkomst naar de aarde, was dat een indringende boodschap. Hij verwees zijn volgelingen naar de geschiedenissen van Noach, Lot en de verwoesting van Jeruzalem. Waarom was dat? Wat was de specifieke boodschap die Jezus hier gaf met betrekking tot zijn terugkomst? En hoe moeten gelovigen zich concreet voorbereiden?" aldus de organisatoren.
Tijdens de tour hopen de sprekers Wim Verwoerd en Arie van Ooijen, vanuit de Bijbel, antwoorden te geven op deze vragen. De onderwerpen hebben de titels: "Waken en verlangen" en "Als een dief in de nacht". Zanger Christian Verwoerd hoopt de avonden te omlijsten met muziek en samenzang.
De avonden beginnen om 20.00 uur. U kunt zich aanmelden via www.weguitbabylon.nl, waar u tevens meer informatie kunt vinden over deze tour. Aanmelden is wenselijk, maar niet verplicht.