Afbeelding
Foto:

Trekking winnaar  woonbeurs KuchenTreff

SOMMELSDIJK – Tijdens de woonbeurs bij KuchenTreff aan de Dorpsweg in Sommelsdijk, konden de bezoekers meedingen naar een vaatwasser. Afgelopen woensdag was de trekking. Dat ging er zeer officieel aan toe. Mr. Bastiaan Sterling van Notariskantoor Benschop en Sterling, kwam persoonlijk langs om te controleren of alles er wel eerlijk aan toe ging. Nadat dit in orde bleek, trok hij, onder toeziend oog van de deelnemende ondernemers, het winnende lot uit de bus. Familie Van Dienst uit Herkingen, mag de prijs in ontvangst nemen.

Tekst en foto: Mirjam Terhoeve

Het was de eerste keer, dat Wim en Anja Vroegindeweij, de eigenaren van KuchenTreff, een woonbeurs organiseerden. Sinds de heropening in februari van hun zaak aan de Dorpsweg 19 in Sommelsdijk, vonden ze het tijd om iets te organiseren samen met andere ondernemers op woongebied. Dus werd contact gezocht met Berg en Berg, hoveniersbedrijf Anton lokker, Profideur, Woodflame, LivastGO makelaardij, Tekenburo en Advies Drooger en Vinke catering.

"Allemaal bedrijven, bij wie persoonlijke aandacht en service heel belangrijk zijn. Vandaar ons motto: Samen Sterk voor U", vertelt Anja. "Ook wij zijn een kleinschalig bedrijf, waar service en klantgerichtheid de allerbelangrijkste speerpunten zijn. Mensen kunnen hier in een gezellige huiselijke sfeer hun keuken op maat uitzoeken. Al is het klein, we kunnen alles leveren van de gerenommeerde merken, voor ieders smaak en budget. Wim zorgt zelf voor het vakkundig plaatsen en de installatie. Hij werkt al zijn hele arbeidzame leven in de keukenbranche, dus hij kent alle kneepjes van het vak. Bij ons geen gladde verkooppraatjes, maar eerlijk advies en korte lijnen".

Alle ondernemers kijken zeer tevreden terug op de woonbeurs. "Het was gezellig druk, met vooral bezoekers, die heel gericht informatie en advies zochten", aldus Anja. "Dat leverde tal van leuke opdrachten op. Of er een tweede editie volgt is nog niet zeker, maar mocht het wel zo zijn, dan zijn de meeste ondernemers bereid, om weer van de partij te zijn. Dus we gaan er zeker over nadenken. Wordt vervolgd".