Afbeelding
Foto:

BeCare wil samen levens redden

Advertorial

GOEREE-OVERFLAKKEE - De belangrijkste motivatie van BeCare is de missie om samen levens redden. Dat doet BeCare door middel van het geven van jaarlijks meer dan 500 trainingen op het gebied van reanimatie en AED gebruik, bedrijfshulpverlening, EHBO, LPLHB, ademlucht/gasmeting en voorbehouden handelingen. De kracht van BeCare is gelegen in het feit dat wij door de expertise van de instructeurs én de expertise van de eigenaren, voor elke opleidingsvraag een antwoord hebben. B2B of voor u als particulier.

Door de jarenlange ervaring is BeCare gespecialiseerd in het verzorgen van praktijkgerichte en op maat gemaakte trainingen. Door de inhoud van diverse trainingen te combineren, stelt het bedrijf in overleg een training op maat samen die naadloos aansluit op uw situatie. Een van de laatst toegevoegde trainingen is FAUD, first aid under danger. Ontwikkeld voor eerste hulp bij dreiging door de terroristische aanslagen, BeCare is een van de vier trainingslocaties in Nederland die deze training verzorgt, met eigen FAUD opgeleide instructeurs.

Naast training verzorgt BeCare ook alle materialen op het gebied van EHBO, BHV en AED; oftewel onze BeCare verkoop afdeling. Om het beeld compleet te maken adviseert en onderhoudt BeCare ook. BeCare Advies over onder andere Ri&E, blusmiddelen en bhv- en calamiteitenplannen en BeCare Onderhoud van onder andere AED en blusmiddelen. Tegenwoordig vind je ons ook op events! Onze instructeurs en EHBO-ers zijn te vinden op diverse evenementen in de regio, echte life-savers.

Een training boeken of in contact komen met BeCare? Bel of mail dan met Irene Drenth: 0187-892177, of info@becare.nl.