Afbeelding
Foto:

Rommelmarkt/verkoping voor familie Bijkerk

OUDDORP - Op zaterdag 19 mei organiseert de Thuisfrontcommissie van fam. Bijkerk-Voogd, namens de Stichting Zendingsondersteuning Suriname, voor de achtste keer een rommelmarkt/verkoping op het terrein van Bloem- en Groencentrum Ouddorp, Dijkstelweg 28a. U bent van harte welkom van 10.00 tot 14.30 uur.

Wat is er te koop? Advocaat, bloemen en planten, boeken, boerenkaas, bolussen, eierkoeken en oliebollen, cake, fruit, jam, fotokaarten, koekjes, outlet kleding, vers gebakken vis, kibbeling en poffertjes, pannenkoekmeel, rommelmarktspullen, speelgoed, houtsnijwerk. De koffie met iets lekkers staat klaar en breng ook een bezoek aan de verkooptafel van de Thuisfrontcommissie met cadeauartikelen, fotokaarten en snoeprollen.

Het gezin Bijkerk woont sinds juli 2011 in Suriname, in de hoofdstad Paramaribo. Als piloot en programmamanager is Andy werkzaam voor MAF-Suriname. Het is zijn taak om (medische) vluchten naar het binnenland te verzorgen en hij heeft op deze wijze de gelegenheid om contacten te leggen en over Gods Woord te spreken. Jacoline geeft Bijbels onderwijs aan Indiaanse vrouwen in het binnenland en verzorgt de Bijbelstudie in de vrouwengevangenis in Paramaribo.
Het zendingsondersteunend werk van de fam. Bijkerk is geheel afhankelijk van giften uit Nederland, die welkom zijn op rekeningnummer NL03RABO0160887208 t.n.v. SZOS te Oud-Alblas.

Voor meer informatie, zie www.szos.nl.