Rode Kruis dagboottocht

GOEREE-OVERFLAKKEE - Het Rode Kruis afdeling Goeree e.o./west organiseert op dinsdag 26 juni opnieuw een dagboottocht voor senioren vanaf 50 jaar voor heel Goeree-Overflakkee.

De opstapplaats is aan de binnenhaven van Stellendam, bij de steiger van Rijkswaterstaat. De boot is toegankelijk voor rolstoelen en andere hulploopmiddelen. Inschepen vanaf 8.30-9.15 uur. Om 9.30 uur vertrekt de boot. Aan boord krijgt u koffie en thee, een heerlijk diner en na de lunch, om ± 19.30 uur, zal de boot weer aanmeren in Stellendam.
De eigen bijdrage voor deze bootreis is € 75,00 per deelnemer, dit graag contant aan boord betalen. Stellendam, het Haringvliet, langs Tiengemeten, Haringvlietbrug, Hollands Diep, Willemstad Moerdijkbruggen, Nieuwe Merwede, langs de Hollandse en Brabantse Biesbosch, Werkendam, Gorinchem, (Woudrichem, hier blijven wij 1.30 uur aangemeerd liggen om van boord te gaan als u wilt).

Vervoer van en naar de haven van Stellendam dient u zelf te verzorgen.

Aanmelden kan via de telefoon: 0187-683608; Bij fam. Pikaart; Via de e-mail: kees.pikaart@gmail.com of via de post: Rode Kruis Goeree e.o., Postbus 1, 3253 ZG Ouddorp. Bij uw aanmelding dienen de volgende gegevens te worden doorgegegeven: Naam, adres, woonplaats, tel.nr., geb.datum, huisarts. Hierbij ook vermelden of u gebruik maakt van een elektr. rolstoel, duwrolstoel, rollator, stok en of u een dieet heeft (i.v.m. het eten).