Familie Folmer, Congo (GZB)
Familie Folmer, Congo (GZB) Foto:

Koop de Goede Hoop helpt opnieuw goede doelen

MIDDELHARNIS - De afgelopen twee maanden heeft goede doelenwinkel Koop de Goede Hoop gespaard voor de familie Folmer, die door de GZB werd uitgezonden naar Congo in Afrika, om daar essentieel medisch werk te doen. Doordat bezoekers van de winkel en het fietscafé allerlei nuttige en mooie dingen aanschaften, kan nu 1000 euro worden overgemaakt naar dit prachtige zendingswerk.

Met het overmaken van de gift is ook het nieuwe project voor de komende twee maanden van start gegaan. De winkel gaat sparen voor het zendingsechtpaar Bijkerk, dat in Suriname actief is voor de MAF. Deze organisatie zorgt ervoor dat met kleine vliegtuigen medische transporten kunnen worden verzorgd en mensen met elkaar in contact kunnen blijven in veraf gelegen of moeilijk bereikbare gebieden. Andy werkt er als piloot en manager en zijn vrouw Jacoline bezoekt vrouwen in de gevangenis. Binnenkort organiseert Koop de Goede Hoop een informatiemiddag over hun werk in Suriname.

Wilt u meer weten over het werk van de familie Folmer (GZB) of Bijkerk (MAF), dan bent u uiteraard altijd welkom in de winkel. Koffie, thee en wat lekkers staan klaar. U kunt de goede doelen rechtstreeks ondersteunen door een aankoop te doen in de winkel of het fietscafé. U vindt Koop de Goede Hoop aan de Hobbemastraat 1 te Middelharnis. Ook kunt u de Facebookpagina van Koop de Goede Hoop volgen.

  Familie Bijkerk, Suriname (MAF)