Afbeelding
Foto:

XSARUS organiseert open avond voor young professionals

MIDDELHARNIS - Op dinsdagavond 12 juni organiseert XSARUS een open avond voor onlangs afgestudeerde HBO- en WO-studenten van de opleidingen Business IT & Management, Business Information Management en aanverwante studies. Doel van de avond is om de afgestudeerden kennis te laten maken met het vak van een Implementatie Consultant.

Bram Hoekman, CTO XSARUS: "We vinden het belangrijk dat deze doelgroep weet dat er in hun studierichting ook op ons eiland voldoende werkgelegenheid is. We krijgen regelmatig sollicitanten over de vloer die een traineeship bij een multinational of Big 4-kantoor hebben gevolgd, maar waarbij achteraf blijkt dat de organisatiegrootte of de cultuur niet bij hen past. Ervaring opdoen bij zo'n organisatie klinkt aantrekkelijk en is zeker waardevol, maar kan in de praktijk dus tegenvallen. Waarom niet kennismaken met het vak bij een bedrijf dat wel matcht met de verwachtingen? XSARUS bedient klanten als Wehkamp, PON.bike, Trust International en Sacha Shoes. Op die manier wordt dus ook de mogelijkheid geboden om een kijkje te nemen in de keuken van grotere retailers en brands. We bieden daarom nu een zeer concreet traineeship aan, waarin we young professionals in een half jaar wegwijs maken in het werkgebied van een Implementatie Consultant. Dit heeft voornamelijk betrekking op de Product Information Management oplossingen die XSARUS implementeert, maar uiteraard komen onze andere disciplines E-commerce en Online Marketing ook aan bod tijdens dit half jaar."

Tijdens de open avond zullen de Implementatie Consultants die nu werkzaam zijn binnen XSARUS uit de doeken doen hoe hun werkdag eruitziet, voor welke uitdagingen ze komen te staan en wat hun werk zo leuk maakt. Uiteraard wordt het totale productportfolio van XSARUS toegelicht en zal een rondleiding door het XSARUS-kantoor niet ontbreken.

Bram: "We hopen tijdens deze avond een aantal young professionals zodanig te kunnen inspireren, dat we na de zomer kunnen starten met ons nieuwe trainee programma."

Meer informatie en inschrijven via www.werkenbijxsarus.nl/open-avond-trainees.