Akershoek Fietsen bij 'De beste van Nederland'

OUDDORP - 'De beste van Nederland' is een dynamisch tv-programma op RTL 4, wat op zaterdag om 16.00 uur wordt uitgezonden.

In dit programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel 'De Beste van Nederland'. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leuke content zorgt. Via de poll op de website kunnen kijkers de vlogs na afloop terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet.

Akershoek Fietsen is a.s. zaterdag 5 mei in de uitzending. Het bedrijf vertegenwoordigt Zuid-Holland in de categorie Fietsspecialisten. De vlog kan bekeken worden op de site www.debestevannederland.tv. Gestemd kan er worden via https://www.debestevannederland.tv/polls/fietsspecialisten.