Afbeelding
Foto:

Lentefair bij Landwinkel 't Zand

DEN BOMMEL – Zaterdag 21 april is er Lentefair bij Landwinkel 't Zand bij Den Bommel.

Anton en Corina Lokker hebben een akkerbouwbedrijf met vollegrondsgroenten en telen aardbeien, buiten en in de tunnelkassen. Vader en moeder Lokker hebben daarvoor 30 jaar een landbouwbedrijf gerund. In 2003 is het stokje overgedragen aan Anton.

In 2004 is het bedrijf verplaatst naar een nieuwe boerderij aan de Lageweg 6. Er werd gestart met intensieve teelt en in augustus 2006 werd Boerderijwinkel 't Zand geopend. De producten van eigen teelt werden aangevuld met groenten, fruit, boerenkaas, zuivel, vlees en streekproducten.
In 2008 sloot men zich aan bij coöperatie Landwinkel. Het assortiment is daarbij nog aantrekkelijker geworden. Veel producten zijn eigen teelt, zoals de Bommelse aardbeien van april tot en met oktober. In het seizoen worden er ambachtelijk glutenvrij softijs en milkshakes getapt.

Om het tienjarig bestaan van de Landwinkel te vieren, houdt men zaterdag 21 april a.s. van 09.00 tot 17.00 uur een Lentefair voor jong en oud. Er is veel te proeven en te beleven. Voor meer info, zie www.landwinkeltzand.nl of kijk op Facebook. Het adres is Lageweg 6, 3258 LK Den Bommel.