Afbeelding
Foto:

Nieuwe cursus 'Muziek met peuters'

OUDDORP – De nieuwe cursus 'Muziek met Peuters' wordt georganiseerd door het Muziekgebouw Goeree-Overflakkee.

Kinderen (van 1 tot 4 jaar) maken op een zeer eenvoudige en speelse manier kennis met muziek. De kinderen leren al spelenderwijs de taal van muziek.

Er zijn vele redenen waarom ouders met hun jonge kind muziek zouden moeten maken, we noemen er vijf: Taalontwikkeling; Motoriek; Muzikaliteit; Emotie uiten en Muziek maken schept een band.

De cursus wordt gegeven door Angelique Boer, zij is sinds 2001 werkzaam in het basisonderwijs als groepsleerkracht. Tijdens haar werk als groepsleerkracht in de onderbouw heeft ze ervaren dat aandacht voor muziek en expressie steeds meer verdrongen werd. Omdat ze zelf al heel vroeg interesse toonde in en plezier beleefde aan muziek, heeft ze de cursus vakspecialist muziek gevolgd en de opleiding Muziek op schoot.

De cursus gaat van start bij een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 10 kinderen en zal worden gegeven op twee tijden op donderdag in de Dorpstienden te Ouddorp.

Groep 1: 09.30 - 10.30 uur. Groep 2: 10.30 - 11.30 uur. De cursus duurt 8 weken en start na de meivakantie.

Om u aan te melden, kan het inschrijfformulier op http://muziekgebouwgo.nl/muziek-met-peuters/ worden ingevuld.

De kosten voor een (groot)ouder en een kind zijn voor deze cursus € 60,-. Maakt u gebruik van kinderopvang bij Kibeo, dan zijn de kosten voor deze cursus € 50,-