Gezellig samenkomen en de buurt leren kennen tijdens Kibeo's Burenweek

GOEREE-OVERFLAKKEE - Bij kinderopvangorganisatie Kibeo wordt deze maand voor de eerste keer Burenweek gevierd; een week waarbij alles in het teken staat van samenkomen met de buurt. Want een goede band met de buurt is goud waard. Daarom zet elke Kibeo vestiging van 16 t/m 20 april haar buren in de spotlights.

Liever een goede buur dan een verre vriend, zoals het spreekwoord luidt. En zo denkt Kibeo er ook over. De kinderopvangorganisatie is heel blij met alle lieve en sociale buren en dat wil ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Tijdens de Burenweek sturen alle kinderen die bij Kibeo spelen een zelfgemaakt kaartje naar de buren, fleuren de straat op met slingers aan het hek, doen een mooie tekening door de brievenbus en organiseren een ontmoet- momentje, zoals een burenpleinfeest of gezellig samen knutselen. Een heleboel activiteiten om er een gezellige en leuke week van te maken!

Over Kibeo

Kibeo is de een van de grootste kinderopvangorganisaties in Zuidwest Nederland waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staat. "Onze medewerkers werken elke dag met veel plezier op de 120 vestigingen verspreid over Zeeland, Goeree-Overflakkee, de Hoeksche Waard, Dinteloord en Barendrecht. Wij kijken scherp naar de toekomst van kinderopvang. Daarom staat samenwerking bij ons centraal. Met elkaar, maar ook met andere partners, zoals basisscholen. Wij vinden dat voorzieningen moeten samenwerken om kinderen het beste en leukste aanbod te geven", aldus de organisatie.