Afbeelding
Foto:

Na 125 jaar hoort Drogisterij Van Loon nog steeds bij de top van Nederland

OUDE-TONGE - "Eef Aleman-van Loon van Drogisterij Van Loon uit Oude-Tonge." De presentator wist de spanning goed op te bouwen op donderdag 22 maart. Maar uiteindelijk volgde het verlossende woord. Eef is zesde van Nederland in de verkiezing 'Beste zelfzorgadviseur 2018'.

Kennis en deskundig advies staan centraal bij de verkiezing tot 'Beste zelfzorgadviseur 2018'. Ruim 75% van alle zelfzorggeneesmiddelen (geneesmiddelen zonder recept) worden via een drogist verkregen. (Assistent)drogisten spannen zich continu in om hun vakkennis op peil te houden, zodat zij de consument van het beste advies kunnen voorzien. Meer dan 80% van de drogisterijen garanderen verantwoorde zelfzorgadvisering door deelname aan het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg, zo ook Drogisterij Van Loon.

Beste zelfzorgadviseur 2018

Afgelopen najaar hebben alle deelnemers aan de verkiezing 'Beste zelfzorgadviseur 2018' een reek toetsen en casussen gemaakt, waarna de beste deelnemers geselecteerd werden. De deelnemers zijn vervolgens in de winkel bezocht door een mystery shopper, waarna de lijst van 27 genomineerden werd teruggebracht naar 6 deelnemers. Deze 6 zijn op woensdag 14 maart door een deskundige jury ondervraagd en getoetst.

Uitreiking

Op donderdag 22 maart 2018 volgde de feestelijke uitreiking van de titel 'Beste zelfzorgadviseur 2018'. In de prachtige ambiance van Landgoed Zonheuvel in Doorn werden de 6 finalekandidaten geroemd om hun deskundigheid, kennis en enthousiasme. Verschillende keren werden de finalisten de 'crème-de-la-crème' van 8000 drogisten in Nederland genoemd. Na een korte toespraak werd de uitslag bekend en blijkt Eef de 6e plaats van Nederland te hebben bemachtigd. Wat een klasse!

Drogisterij van Loon

Met 2 drogisten, Eef en Conny, bij de laatste 27 deelnemers van Nederland, is Drogisterij Van Loon met recht een vakkundig en hoogopgeleid bedrijf. Met ruim 125 jaar ervaring, afgelopen jaar beloond met het predicaat Hofleverancier, staat Drogisterij Van Loon altijd met het juiste advies klaar voor de klanten.