Het receptieteam Automotions Knöps v.l.n.r.: Chris Blokland, Bert Leijdens, Wim Diepenhorst, Wilfred Breen, Wim Kievit, Jordy Nuijten, Yvonne Schipper, Monique Kempen en Dimmen Hameeteman.
Het receptieteam Automotions Knöps v.l.n.r.: Chris Blokland, Bert Leijdens, Wim Diepenhorst, Wilfred Breen, Wim Kievit, Jordy Nuijten, Yvonne Schipper, Monique Kempen en Dimmen Hameeteman. Foto:

Automotions Knöps tilt kennis en kunde naar een nog hoger niveau!

MIDDELHARNIS - Service en klantgerichtheid staan bij Automotions hoog in het vaandel. Na de gezamenlijke huisvesting van de merken Opel, Peugeot (voormalig Kastanjelaan) en Volvo (voormalig Nieuwe-Tonge) in 2016, zet de regionale merkdealer een vervolgstap in de professionalisering van de dienstverlening.

"De nauwe samenwerking tussen de collega's leidt ertoe dat we merk-overkoepelend vakkennis met elkaar delen, welke de kwaliteit en service van onze werkzaamheden ten goede komt", vertelt vestigingsmanager Twan van der Made. De organisatie breidt haar servicelevel uit door de merk-gerelateerde recepties inpandig te centraliseren.
Sinds de samenvoeging aan de Langeweg te Sommelsdijk, zijn vertrouwde gezichten al jarenlang het vaste aanspreekpunt. "En daar verandert vanzelfsprekend niets in", legt Van der Made uit. "Door gecentraliseerd te werken, zijn we nog beter in staat om kennis en kunde met elkaar te delen en elkaar aan te vullen waar nodig." De receptie- en kantorenruimte van het merk Opel zijn dusdanig aangepast, dat de merken Peugeot en Volvo hierbinnen nu ook gehuisvest zijn. "Bovendien zitten we nu rechtstreeks geschakeld aan onze werkplaatsen en magazijnen. Een hele verbetering ten opzichte van de losse recepties verspreid binnen het hele pand. Het is het geheim van de korte lijnen", besluit Van der Made. De vernieuwde receptie is geopend tijdens de komende 51e editie van de bekende Paasshow.

Een complete service, onder één dak

Bij Automotions kunt u terecht voor een breed gamma aan services en diensten: (groot) onderhoud, check-up vloeistoffen, banden, remmen, airco, uitlaat, distributie, voorbereiding keuring, technische keuring... Kortom: voor vakkundig onderhoud ga je naar de merkdealer!