De Bever Verhuur start recreatieseizoen

OUDDORP - Op zaterdag 7 april luidt het team van De Bever Verhuur de start van het recreatieseizoen 2018 in met een Open Dag met meditatie.

Vanaf 10.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om één van de bijzondere vervoersmiddelen van het bedrijf uit te proberen. "Van 13.30 tot 14.15 uur zal in een kort moment worden stilgestaan bij waarom wij op deze manier werken en wat wij hiermee uit willen dragen. Dit moment wordt gebruikt om je welkom te heten, te bidden, enkele liederen te zingen en enkele teksten voor te lezen. Ds. W.J. van de Griend verzorgt een korte overdenking en zal de zegen van God over ons werk vragen.
Graag laten we zien op welke bijzondere manier wij tijdens onze activiteiten mensen bewuster kunnen maken en vertrouwen geven in zichzelf", aldus de mensen van De Bever Verhuur.
Koffie, thee en fris is de gehele tijd beschikbaar. Rond 15.00 uur is er een kidsmoment, waarbij zij speciale aandacht krijgen en verschillende vervoersmiddelen uit kunnen proberen.
Deze dag is geheel gratis, wel is er de mogelijkheid om een donatie te doen voor het gebruik van de mindervalide-voertuigen. "Het is één van onze doelstellingen om ook voor mindervaliden betaalbaar materiaal beschikbaar te hebben, echter, deze vervoermiddelen zijn in aanschaf kostbaar. Om dit toch te realiseren, hebben wij deze dag een spaarvarken staan, waarin een bijdrage gedaan kan worden".