Afbeelding
Foto:

Eerste bingo De Zonnebloem Goeree-Overflakkee groot succes

OUDE-TONGE - Op woensdag 21 maart was het zover, de eerste bingo georganiseerd door de nieuwe afdeling De Zonnebloem Goeree-Overflakkee. De bingo vond plaats in de SWO in Oude-Tonge en de vrijwilligers hadden er zin in.

De gasten ook, want de opkomst was hoog. Meer dan 40 mensen kwamen een kansje wagen en hoopten op een prijs bij één van de 5 rondjes die werden gespeeld. Bij binnenkomst werden de gasten verwelkomd met een lekker bakje koffie of thee en bijbehorende lekkernij.
Een goede bodem om de strijd voor het winnen van een prijs aan te gaan. En gewonnen werd er, er waren zelfs deelnemers die met meerdere prijzen naar huis gingen.
De prijzen waren prachtig, met zorg samengesteld door de vrijwilligers die Pasen als inspiratie hadden gebruikt. Onder andere waren er twee boodschappenmanden, een lekker snoeppakket, een paasontbijt en een paasmand te winnen.
Na afloop van de bingo was er de traditionele verloting, waarbij er ook een Zonnebloemklok gewonnen kon worden. Het was een geslaagde middag, waarbij de gezelligheid voorop stond.
De vijf vrijwilligers hadden deze middag hun handen vol om alles in goede banen te leiden, maar keken voldaan terug op een gezellige middag en blije gasten. De volgende bingo wordt naar verwachting in oktober georganiseerd.