Nicolette in het sfeervolle grillrestaurant. Foto: Wim van Vossen Fotografie
Nicolette in het sfeervolle grillrestaurant. Foto: Wim van Vossen Fotografie Foto: Wim van Vossen

Nieuw Grill and More restaurant in dorpscentrum van Ouddorp

OUDDORP - "Het was altijd onze droom om samen een restaurant te runnen. Vanaf eind vorig jaar hebben wij zorgvuldig - stap voor stap - toegewerkt naar het invullen en realiseren van die wens. Met de start van het Grill and More restaurant aan de Stationsweg 7 in Ouddorp, is dat gelukt". Dit zegt Nicolette Eggen (51), een gedreven en enthousiaste ondernemer die met haar partner Sjors, de chef-kok in de keuken en meester in grill, met deze vestiging terugkeerde naar de badplaats op de Kop van Goeree. Als je in Ouddorp, waar een belangrijk deel van je roots ligt, deze mogelijkheid krijgt, dan is de keuze snel en blij gemaakt. Immers ruim twintig jaar woonde Nicolette al met plezier in het kustdorp.

Door Jaap Ruizeveld

"Gastvrij, uitnodigend, gericht op de dorps- en eilandbewoners en uiteraard de recreatieve toeristen. Waar bezoekers zich thuis voelen en graag terugkomen en ook bedrijven, met management en medewerkers, hun plekje aan tafel weten te vinden. Waar persoonlijke aandacht voorop staat. Een laagdrempelig restaurant, waar een ongedwongen sfeer heerst. Met vriendelijke bediening. Een gezellige locatie, die als rustgevend zal worden ervaren. Met fraaie wandtableaus, waaronder een historische landkaart van Ouddorp".

Dat proef je

Nicolette Eggen straalt duidelijk uit dat zij met haar partner en medewerkers er alles aan zullen doen om dit grillrestaurant tot een succes uit te bouwen. De eigentijdse inrichting en indeling van de tafels op de begane grond en op een verhoogde setting versterken het sfeervolle karakter. Er is plaats voor liefst 78 bezoekers. De menukaart biedt diverse mogelijkheden. Spareribs, 5 soorten spiezen, steaks, gyros, zalm, gamba schotels en diverse combischotels en vegetarische gerechten. "Kwaliteit en versheid staan voorop. " Alles zelf bereid met pure en eerlijke ingrediƫnten en dat proef je", voegt Nicolette er direct aan toe. Grill and More betekent ook dat men bestellingen kan opgeven die men dan zelf kan ophalen bij de balie, direct bij de entree van het restaurant. Afspraken maken voor het bezorgen van wat grotere bestellingen is ook mogelijk.

Menukaart

"Een avondje gezellig uit eten gaan. Vleesgerechten of vegetarisch. Wij spelen in op de wens van onze gasten. Zie de menukaart als een leidraad", zegt Nicolette Eggen. "Wij hopen dat ons restaurant een ontmoetingsplaats wordt, een sociaal maatschappelijk trefpunt, waar een ieder zich welkom weet en voelt". Het restaurant is dagelijks geopend van 16.00-22.00 uur. Op vrijdag en zaterdag tot 23.00 uur. Info: www.grillandmore.nl, tel.: 0187 6633219, of kijk op Facebook.