95 jaar Loewe demonstratieweekend bij Van der Heijden

DIRKSLAND - Precies 95 jaar geleden heeft Loewe de televisie uitgevonden. Sinds 1923 worden Loewe systemen gemaakt om lang mee te gaan. Reden genoeg voor Van der Heijden en Loewe om dit weekend uit te pakken tijdens het demonstratieweekend in Dirksland op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart.

De belofte 'Made in Germany' wordt al sinds de introductie waargemaakt. De afdelingen ontwikkeling, productie en service bevinden zich nog steeds in Kronach (Oberfranken). Niet alleen is Loewe de laatst overgebleven Europese TV fabrikant, hun toestellen zijn het summum op beeld- en geluidstechniek.
De line-up loopt van aantrekkelijk geprijsde tot de allermooiste OLED toestellen. De techniek achter de toestellen zorgt voor een fantastische nieuwe kijkervaring. Volwaardige en naar de kijker gerichte luidsprekers in het toestel voorkomen dat er losse speakers of andere geluidsvoorzieningen moeten worden gekocht. Veel modellen bevatten een ingebouwde harde schijf die rechtstreekse opnames zonder aanvullende apparatuur en afstandsbediening mogelijk maakt.

Op vrijdag 23 maart zijn er doorlopende demonstraties met een specialist van Loewe in de winkel. Tijdens het hele weekend ontvangt u gratis 5 jaar garantie op Loewe TV's, tevens kunt u in de winkel als eerste in Nederland gebruikmaken van speciale Loewe aanbiedingen!

Electro World Van der Heijden is te vinden aan het Schelpenpad 26 in Dirksland. 0187-601236.