Afbeelding
Foto:

Water is het thema van de Kunstkijk kunstwedstrijd

GOEREE-OVERFLAKKEE - Van 10 tot en met 13 mei is het weer KunstKijk op het eiland. Dit jaar kan er op 34 locaties werk van 137 kunstenaars worden bekeken, van Ouddorp tot Ooltgensplaat.

Vorig jaar waren er in totaal zo'n 11.000 bezoekmomenten tijdens het kunstevenement. Voor de tweede keer kunnen bewoners van Goeree-Overflakkee zelf aan de slag met het maken van kunst, het thema dit jaar is 'Water!' Bij een eerdere aankondiging in deze krant stond er een verkeerd thema genoemd. Tijdens de KunstKijk worden de werken tentoongesteld in Brasserie Dok 16. Iedereen kan komen stemmen. Er zijn twee prijzen per categorie, een publieksprijs en een vakjury prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op 13 mei om 15.00 uur in Brasserie Dok 16.

Er zijn twee categorieën, volwassenen en kinderen en jongeren (tot 18 jaar). De organisatie daagt iedereen uit om creatief aan de slag te gaan. Alles mag: een schilderij, een gedicht, foto, iets gehaakt, gebreid, gepunnikt, iets van klei, iets van hout, enzovoort. Zolang het maar te maken heeft met het thema 'Water'. Insturen kan tot en met zaterdag 7 april. Stuur een foto van het kunstwerk naar info@kunstkijk.com, of naar y.sambeek@gmail.com.