Afbeelding
Foto:

Gospelkoor 'Per Amore' viert twintigjarig jubileum

MIDDELHARNIS - Gospelkoor 'Per Amore' hoopt op 15 en 16 maart het twintigjarig jubileum te vieren.

Het koor gaat onder leiding van dirigent Ad de Joode het verhaal van Jozef, de meesterdromer, vertolken op muziek. Deze muziek is gecomponeerd door Marco den Toom. Jaco van Houselt zal de prachtige solostukken vertolken.
"Wij zijn ontzettend trots dat zandkunstenaar Gert van der Vijver op de betoverende wijze van zandschilderen het verhaal in beeld zal laten zien. Dit is live te zien op een groot scherm".

Volgens het koorbestuur is "het prachtig om elke keer weer te mogen getuigen van Gods onmetelijke liefde en oneindige genade. Zingen hoort niet alleen bij het leven, zingen hoort ook bij het dienen van God. Zo hopen wij nog vele jaren samen te mogen zingen, God te loven, eren en aanbidden d.m.v het mooiste instrument door God geschapen, onze stem".
De concerten op donderdag 15 en vrijdag 16 maart zullen plaatsvinden in de Hervormde Kerk, Ring 15 te Middelharnis. Aanvang: 20.00 uur, kerk is 19.30 uur open.
De kaartverkoop is op de volgende adressen: Plus Tessemaker – Stellendam; Boekhandel Bruna – Middelharnis; Boekhandel van der Boom – Middelharnis; Boekhandel Bruna – Ouddorp en vooraf aan het concert aan de kerk. De kosten zijn: kaarten: € 12,50 voor volwassenen en € 10,00 voor kinderen t/m 12 jaar. De kaarten zijn eventueel te reserveren via info@per-amore.nl / 0187 681154.