Mantelzorgcafé in de avond

GOEREE-OVERFLAKKEE - Stichting ZIJN verzorgt de mantelzorgondersteuning op Goeree-Overflakkee. Op verzoek van enkele mantelzorgers, is er op maandagavond 19 maart een Mantelzorgcafé in het Diekhuus.

Op deze avond hoopt men de mantelzorgers te treffen die overdag druk zijn met werken/verzorgen, maar wel behoefte hebben om andere mantelzorgers te ontmoeten en in gesprek te gaan. Ook zouden ze het fijn vinden om op deze avond kennis te maken met ouder(s) die mantelzorger(s) zijn voor hun (jonge) kind.
Hebt u zin om gezellig langs te komen, te luisteren of wilt u uw ervaringen, vragen of zorgen delen, dan bent u van harte welkom op ons Mantelzorgcafé van 19.30 tot 21.30 uur.
Deze avond is in het Diekhuus, Beneden Zandpad 7 in Middelharnis. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Graag opgeven vóór 15 maart indien u aanwezig wilt zijn, via de e-mail: m.vanderwelle@zijngo.nl of telefonisch: (0187) 48 33 66. Mocht blijken dat er niet genoeg animo is, dan zal de Mantelzorgcafé-avond niet doorgaan en stellen we u hiervan op de hoogte.