De voorbereidingen zijn in volle gang. Foto: Wilko van Dam
De voorbereidingen zijn in volle gang. Foto: Wilko van Dam Foto: Wilko van Dam

8e editie Kijk bij de Boer komt eraan

GOEREE-OVERFLAKKEE - Tweede Paasdag - maandag 2 april - wordt de 8e editie van Kijk bij de Boer georganiseerd.

Kijk bij de Boer is ondertussen niet meer weg te denken op Goeree-Overflakkee. Een drukbezocht evenement op Tweede Paasdag, waarbij dit jaar zes gastvrije agrarische bedrijven en twee molens hun deuren zullen openen.
In Ouddorp manege Dijkgraaf, in Dirksland landbouwbedrijf De Wit en Melkveelhouderijbedrijf Bree. In Sommelsdijk bezoekt u akkerbouwbedrijf Kastelein. En in Den Bommel kunt u melkveebedrijf Ras en akkerbouwbedrijf Schenk bezoeken. De molens van Herkingen en Den Bommel zijn tevens opengesteld. Kijk voor meer informatie over wat de bedrijven te bieden hebben op www.kijkbijddboer.nl, daar kunt u precies zien wat elk bedrijf zo uniek maakt en het bezoeken waard is.

Boerenontbijt

Voor het boerenontbijt kunt u in Herkingen terecht, de kaartjes zijn te bestellen via Facebook of bij T-Toys in Dirksland. De kleurplaten worden ook weer op de scholen en bij de kinderdagverblijven/peuterspeelzalen uitgezet en zijn eventueel te downloaden van de site. Kortom, de commissie zit niet stil en hoopt er weer een mooie dag van te maken op 2 april. Houd de krant en Facebook in de gaten!