Lezing Inloophuis De Boei

SOMMELSDIJK - Inloophuis De Boei organiseert op 1 maart een lezing in De Zwaluw, Sperwer 55 te Sommelsdijk, aanvang 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur, de spreker is Jan Wiersma. De titel van de lezing is 'Communicatie'.

Dit is de tweede avondopenstelling van De Boei. Er wordt iedere eerste donderdag van de maand tot en met juni een lezing gegeven, met uitzondering van de maand april. Er is voor De Zwaluw in Sommelsdijk gekozen omdat dit een wat centralere plek op het eiland is. Makkelijker te bereiken met het openbare vervoer. Zeker ook voor de gasten die aan de oostkant van Flakkee wonen. Ook zijn er gasten die na hun ziek zijn weer gaan werken of vaak dinsdag niet kunnen in verband met behandelingen en toch graag het inloophuis zouden willen bezoeken.
"De heer Jan Wiersma is een begenadigd spreker, hij heeft vorig jaar op een inloopdag van De Boei al eens een lezing gegeven, over communicatie. Een boeiend gesprek met veel interactie. Jan Wiersma heeft het over Krommunicatie, want er gaat nogal eens wat mis met de communicatie tussen ons mensen. Hij brengt dit op een humoristische en spiegelende wijze, dus waarschijnlijk heel herkenbaar voor velen", aldus de organisatie.
Voor meer informatie of mocht de afstand te ver en het openbaar vervoer toch een probleem zijn, schroomt u dan niet ons te bellen op 06 22111572. Er is een gratis chauffeursdienst aanwezig.