Afbeelding
Foto:

Het Klein HandelsGebouw in Sommelsdijk

Vraag jij je ook wel eens af wat er gebeurt in dat gebouw in de Joris Doelstraat in Sommelsdijk? Dat pand naast de snackbar? Je loopt of fietst er vast wel eens langs onderweg naar de markt. Er zitten mensen met laptops aan grote tafels, er schijnt licht op de tweede etage en fietsen staan er ook altijd voor de deur.

Sinds oktober 2015 is het Klein HandelsGebouw – KHG - hier gevestigd. Je kan er werken, ontmoeten en inspireren, en dat alles op één ondernemende plek. Het KHG is een ideale locatie voor flexwerkers, ZZP'ers en zelfstandigen. Ook vinden er in het ruime pand van drie etages vergaderingen, coachingsgesprekken, workshops en teambijeenkomsten plaats. Je ziet er veel jonge stelletjes naar binnen gaan voor een afspraak met bruidsfotograaf Arjo van der Graaff en geregeld wordt er een yogales gegeven op de zolder van het pand.

Flexwerken

Freek van Bureau de Vreede werkt al een aantal jaar in het KHG. "Ik werkte eerst vanuit mijn eigen schuur, achter het huis. Die uitstraling kon wel wat professioneler. Zo kwam ik hier terecht. Ik heb geen seconde spijt gehad van deze stap. Je komt met andere professionals in aanraking, je raakt in gesprek en zodoende kan je elkaar helpen wanneer nodig. En het is natuurlijk gezellig, je maakt gemakkelijk een praatje."

Ook Vincent van internetbureau Wedouble werkt met veel plezier in het KHG. Zijn wens toen hij startte met werken op deze locatie was om mooie mensen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen op te zetten. En dat niet vanuit zijn kantoortje thuis, maar op een inspirerende plek. En dat is gelukt! "Ik heb hele interessante samenwerkingen gekregen met mensen uit mijn vakgebied. Door de professionaliseringsslag die ik in het KHG heb kunnen maken is ook mijn omzet gestegen."

Bel, mail of loop gewoon even binnen als je ook interesse hebt om in het inspirerende gebouw te werken. De voorwaarden zijn heel flexibel; sommige flexwerkers zitten er elke dag en anderen komen een dag per week werken.

Vergaderen

Naast de flexplekken zijn in het KHG verschillende ruimtes in gebruik. Voor één-op-één gesprekken zijn kleine ruimtes geschikt en heb je een vergadering, dan past de ruime vergaderkamer prima. Een grotere bijeenkomst? Reserveer dan de hele etage of zelfs het gehele pand, want ook dat behoort tot de mogelijkheden. Alle ruimtes hebben een professionele, laagdrempelige uitstraling. Geen opsmuk, wel functionaliteit. Omdat het gebouw ook wordt gebruikt door de flexwerkers heerst er een fijne creatieve energie.

Bij het gebruik van de ruimtes is alles inbegrepen zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wifi, flip-over, tv scherm of beamer, koffie/thee, water en trainingsmateriaal zijn gratis. Servies is beschikbaar en catering kun je regelen bij één van de ondernemers in Sommelsdijk of Middelharnis.

Klein HandelsGebouw
Sint Joris Doelstraat 7-9
3245 BA Sommelsdijk
0187 – 665907
info@kleinhandelsgebouw.com

<kader> ACTIE

Je krijgt eenmalig 50% korting op gebruik van een vergaderruimte (maximaal een dag). Gebruik bij het online reserveren kortingscode KHG2018

Afbeelding