Afbeelding
Foto:

D&M Fashion nu in een vernieuwde unit van Jouw Marktkraam Ouddorp

OUDDORP - D&M Fashion start vanaf donderdag 22 februari in een vernieuwde en grotere unit van Jouw Marktkraam in Ouddorp. Na een half jaar in een unit in Jouw Marktkraam gezeten te hebben, werd het volgens Daan-Pieter van den Dikkenberg tijd om uit te breiden om zo de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het bedrijf dat damesmode, beenmode en mode accessoires verkoopt, is een goede aanvulling op het concept van Jouw Marktkraam.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Jouw Marktkraam Ouddorp groeit nog steeds en heeft inmiddels het pand ernaast bijgetrokken. Daan-Pieter van den Dikkenberg van D&M Fashion is blij dat zijn bedrijf nu gevestigd kon worden in het nieuwe gedeelte en is dan ook bereikbaar via de ingang van Jouw Marktkraam in Ouddorp. Ervaring met 'Jouw Marktkramen' heeft Daan-Pieter wel. Zo heeft hij een kraam in Jouw Marktkraam van Middelharnis en is hij eigenaar van het filiaal in Tholen, waarin natuurlijk ook D&M Fashion aanwezig is. D&M Fashion is gericht op de verkoop van damesmode, beenmode en accessoires.

Betaalbaar

Kwalitatief, leuk, mooi, prettig draagcomfort en betaalbaar, daar gaat bij D&M Fashion om. "Leuke, verfrissende items voor betaalbare prijzen". In de verschillende vestigingen kan men een keuze maken uit de iedere maand aangevulde collectie. Vrijwel alles op het gebied van damesmode, beenmode en accessoires is bij D&M Fashion te vinden.
D&M Fashion ook heel actief in de ambulante verkoop. "Op diversen plaatsen in Nederland (en u kunt ons volgen via Facebook en Instagram) organiseert D&M Fashion inloopparty's waar onze collectie bekeken, gepast en gekocht kan worden. Daarnaast zijn wij ook erg actief op de verkopingen voor goede doelen in het gehele land. D&M Fashion staat bijvoorbeeld ook al jaren op de Boederijfair in Ouddorp bij de actie voor Jasmijn, 'Help SMA de Wereld uit'. Verder is D&M actief op beurzen en fairs op o.a. de familiedagen in Harenberg en Gorinchem, de Duikenburgse Zomer- en Wintermarkt en nog veel meer leuke en gezellige beurzen", aldus de ondernemer.

Webshop

In de loop van april hoopt D&M Fashion op verzoek van vele klanten weer een webshop te openen. Hier kan men terecht voor damesmode, beenmode en accessoires. D&M Fashion heeft al een beenmode webshop, hier kan je terecht voor betaalbare beenmode via www.betaalbarebeenmode.nl.
Vanaf april is Jouw Marktkraam in Ouddorp ook op maandag geopend.
Meer info is te vinden via www.dm-fashion.nl of via Daan-Pieter van den Dikkenberg, tel.: 06-23943969.