Lezing over thee bij De Boei

GOEREE-OVERFLAKKEE - Dinsdag 27 februari is vanaf 10.00 uur Inloophuis De Boei weer open. Het kopje koffie of thee staat klaar voor u in De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp.

"Kunnen praten over wat er in mij omgaat na het horen van de diagnose kanker, nu echt begrijpen wat er aan de hand is met mijn partner, een luisterend oor, een warme ontvangst, door de tuin wandelen en even weg uit mijn huis waar ik alleen maar de zieke vrouw ben, was ik maar eerder gekomen, ik dacht dat het alleen kommer en kwel was, wat een aandacht, een warme deken". Zomaar wat uitspraken van gasten van De Boei.

In de middag, aanvang 13.00, uur geeft Matie Almekinders van theetuin 'De Bongerd' een lezing en uitleg over thee, de kracht, het blad en de juiste manier van het zetten van thee.
In de theetuin worden zo'n 50 verschillende soorten thee uit diverse windstreken geserveerd. Zij neemt een selectie mee, zodat u het verschil leert proeven.
Matie is onlangs in Japan op vakantie geweest en heeft daar een bijzondere thee mee vandaan genomen, de kans om meer over deze thee (proeven) en het verhaal van de daarbij horende ceremonie te weten te komen. Er zijn geen kosten verbonden aan 'de proeverij'.

Mocht u de hele dag willen komen, De Boei is open tot 16.00 uur, dan graag een eigen lunch meebrengen.
Mocht het vervoer van en naar de Dijkstelweg 33 een probleem zijn, er is een chauffeursdienst waar u kosteloos gebruik van kunt maken.
Wilt u wel even van tevoren bellen, uiterlijk maandag 26 februari, via 06 22111572 of info@deboeigo.nl.