Afbeelding
Foto:

Record aantal deelnemers Melissantse snertwandeling

MELISSANT - Op zaterdag 10 februari vond de negende editie van de Melissantse snertwandeling plaats. Het bleek prima wandelweer, met een prachtig zonnetje erbij. Het mooie weer bracht voor Melissantse begrippen een record aantal deelnemers op de been, namelijk 385. Het vorige stond op 350.

De meeste deelnemers hadden gekozen voor de afstand van 17 km, een route die langs de prachtige Slikken ging. De route van 29 km ging naar Battenoord en de deelnemers van die route hebben daar ook de flamingo's nog kunnen gezien, weliswaar in de verte, maar toch. Aan de reacties van de deelnemers te horen, hebben de wandelaars het prima naar de zin gehad en heeft de snert ook dit jaar weer prima gesmaakt.

De organisatie dankt haar sponsoren, Poppies uit Melissant, die ook dit jaar weer voor lekkere soesjes heeft gezorgd, KCM, die gesponsord heeft met drukwerk, Van Nimwegen voor de stickers, Coop van Houten voor de appeltjes, fa. Witviet voor houtwerk en natuurlijk ook dank aan de particulieren die hun schuur of terrein belangeloos ter beschikking stelden. "Dank ook aan de vrijwilligers die hun tijd en energie beschikbaar hebben gesteld. Zonder hun inzet was deze snertwandeling niet mogelijk. Met elkaar hebben we er een geslaagde dag van gemaakt", aldus de organisatie.