Afbeelding
Foto:

KüchenTreff Middelharnis opent vernieuwde keukenshowroom

SOMMELSDIJK - Montagebedrijf WJV-montage is al geruime tijd actief met onder meer het plaatsen van keukens voor verschillende keukenbedrijven. Het was al mogelijk om ook keukens bij het bedrijf te bestellen, maar vanaf heden zijn hier nog veel meer mogelijkheden waarvoor ze nu hun sterk vergrootte showroom aan de Dorpsweg hebben geopend. Onder de naam: 'KüchenTreff Middelharnis'.

Tekst en foto: Adri van der Laan

Wim en Anja Vroegindeweij hebben de inrichting van hun vernieuwde en uitgebreide showroom deze week voltooid. In deze ruimte wordt aan de bezoekers bijna alles getoond wat op keukengebied mogelijk is. "Er is heel veel mogelijk", zo verzekert Wim. Hij legt uit dat bij KüchenTreff Middelharnis keukens zijn te vinden voor elke portemonnee. Hieronder zijn zowel klassieke als heel moderne modellen.

Techniek

Ook voor wat de techniek betreft is bijna alles mogelijk. Zo is er verlichting die zowel voor kleur als sterkte met een afstandsbediening is aan te passen. Keukenapparatuur is er eveneens in alle prijsklassen en soorten. Zo is er een oven die een Wifi-verbinding heeft, zodat deze vanaf de app op de smartphone bediend kan worden en dit geldt ook voor sommige koelkasten waar ook via een app gecontroleerd kan worden hoe groot (of hoe klein) de voorraad is.

Ruime keuze

Wie rondkijkt in de nieuwe ruime showroom, ziet dat er een ruime keuze in modellen en uitvoeringen is. De ondernemers verzekeren dat geïnteresseerden gewoon binnen kunnen lopen om zich te oriënteren op wat KüchenTreff Middelharnis aan keukens te bieden heeft. "We zijn laagdrempelig en ook wel een beetje no-nonsens", legt Wim uit. En daarom kan voor iedereen wel een juiste keuze gemaakt worden als het gaat over de aanschaf van een keuken. "De klanten krijgen bij ons een open en eerlijk verhaal. Er zijn geen addertjes onder het gras voor wie een keuken bij ons aanschaft. Dit geldt voor zowel de prijs als de service". Wim en Anja vinden het heel belangrijk dat mensen een keuken kunnen aanschaffen die volledig aan de wensen voldoet, "want de gemiddelde mens koopt anderhalve keuken in zijn of haar leven en dan moet het wel een keuken zijn die volledig aansluit bij de wensen van de klanten".

Wie op zoek is naar een keuken, kan gewoon de showroom aan de Dorpsweg in Sommelsdijk binnenlopen. De showroom is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wie op een andere tijdstip, bijvoorbeeld 's avonds, wil kijken, kan hiervoor een afspraak maken.

De showroom is gevuld met een gevarieerd aantal keukens, aangepast op wat momenteel trend is in keukenland. Daarnaast zijn er genoeg voorbeelden in de showroom of via 3-D-techniek een keuken aan te passen naar de wensen van klanten.

KüchenTreff Middelharnis / Dorpsweg 19 / 3245 VA Sommelsdijk / tel. 0187-665194 / E-mail: infoktm@kpnmail.nl

In kader bij artikel:

KüchenTreff

KüchenTreff is van oorsprong een Duits bedrijf en is bekend in het maken van Duitse kwaliteitskeukens. Deze formule heeft ongeveer vijf jaar geleden in Nederland haar eerste vestiging gekregen. Daarna is de organisatie in ons land uitgebreid met een groot aantal dealers, waaronder KüchenTreff Middelharnis.