Busvervoer naar de EO Jongerendag

GOEREE-OVERFLAKKEE - Ook dit jaar is er weer busvervoer naar de EO Jongerendag in Arnhem. Aanmelden kan via eojdbusgo@gmail.com onder vermelding van je voor- en achternaam, telefoonnummer, e-mailadres en opstapplaats.

Er kan worden gekozen uit de volgende opstapplaatsen: Ouddorp (bushalte Preekhillaan), Goedereede (busstation Vissersweg), Stellendam (busstation nabij Brielsestraat/Korteweg), Melissant (bushalte aan de Provinciale weg), Dirksland (bushalte Schelpenpad), Sommelsdijk (bushalte Zuid), Middelharnis (bushalte Doetinchemsestraat), Nieuwe-Tonge (Tramlijnweg bij tankstation Nelisse), Oude-Tonge (busstation) en Schaapsweg (bushalte).

De exacte opstaptijden worden voorafgaand aan de dag per mail doorgegeven, de bus start om circa 9.30 uur in Ouddorp. 's Avonds na afloop van de Jongerendag vertrekt de bus weer richting het eiland en zal de bus voor 24.00 uur weer terug te zijn in Ouddorp. Mensen die samen met iemand in de bus willen zitten, moeten op dezelfde plaats opstappen. Voor € 19,- kan men mee met de bus. Als dit bedrag is overgemaakt, is de plaats in de bus gereserveerd. Het rekeningnummer is IBAN nr. NL13RABO 035.12.64.272 ten name van Doopsgezinde Gemeente te Ouddorp, onder vermelding van je naam en EO Jongerendag. Mail voor meer informatie naar: eojdbusgo@gmail.com of bel naar 0187-687529.