"Sla maar raak Flakkee"

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op zaterdag 3 maart 2018 is het gratis slagwerkfestival 'Sla maar raak Flakkee' in de Melishof te Melissant. Het wordt georganiseerd door de slagwerkdocenten van het MuziekgebouwGO. Er wordt rond 10.00 uur gestart met een grote groep.

Daarna worden de deelnemers ingedeeld in drie niveau's en gaat men actief met de drie slagwerkdocenten aan de slag. Er zijn afwisselende workshops. De slagwerkdocenten zijn Sander Berkvens, Michiel Buijsse en Anno Appelo: "We werken aan Zuid-Amerikaans slagwerk en besteden veel aandacht aan samenspel en andere slagwerkonderwerpen. Aan het eind van de dag, zo rond een uur of vier, is de eindpresentatie waar iedereen voor uitgenodigd is. Niet alleen familie en vrienden, maar ook belangstellenden die meer willen weten over slagwerk en de lessen van het Muziekgebouw. We gaan een ontzettend leuke dag tegemoet met veel lol. Álle slagwerkers van het eiland zijn welkom, hoe meer, hoe beter..."

Voor lunch en drinken wordt gezorgd, tegen een kleine vergoeding. Aanmelden kan bij docent Anno Appelo via a.appelo@planet.nl. Vermeld bij het aanmelden: naam, leeftijd, niveau en eventueel vereniging.