Bijeenkomst bedrijfsovername voor land- en tuinbouwbedrijven


GOEREE-OVERFLAKKEE - Alle ondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken: het overdragen van hun onderneming. Aan een opvolger binnen de familie, aan medewerkers of mogelijk aan een externe partij. Voor alle trajecten geldt dat een goed begin het halve werk is.

Op donderdag 22 februari zijn leden van LTO Noord en Euro-Delta Jongeren en klanten van Rabobank vanaf 12.00 uur harte welkom bij de bijeenkomst Bedrijfsovername voor land- en tuinbouwbedrijven in het advieskantoor van Rabobank in Middelharnis. De bijeenkomst wordt georganiseerd door LTO Noord, Euro-Delta Jongeren en Rabobank Het Haringvliet. Tijdens het interessante programma met dagvoorzitter Maureen van Leeuwen worden bezoekers op weg geholpen bij het complexe thema bedrijfsoverdracht. Anja Luijkx en Colette Petra de Vos verzorgen een workshop 'Financiering en Vermogensplanning' en Hans Verweij neemt u mee in de 'Communicatie bij de Bedrijfsovername'.

Aanmelden

Meer informatie en aanmelden (voor 16 februari) kan bij Ingrid: 06-13197440 of Marloes: 06-11504454, of via mail: ingridvanderkooij@live.nl.