Afbeelding
Foto:

Kennismaken met volleybal

OUDE-TONGE - Volleybalclub Intermezzo is het nieuwe jaar gestart met extra trainingsmogelijkheden voor de jeugd. Het gaat om trainingen gericht op het aanleren en verbeteren van de juiste techniek en zijn extra t.o.v. de bestaande trainingen. Daarnaast is er gestart met trainingen in Oude Tonge, speciaal voor de jongste jeugd uit Oost-Flakkee. Arjo Wesdorp, bestuurslid van VC Intermezzo licht toe: "Met deze nieuwe trainingen krijgen onze jeugdleden de kans om zich nog beter te ontwikkelen. Maar ook kinderen die nog geen lid zijn kunnen vrijblijvend meetrainen. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe leuk volleybal kan zijn!".

Op woensdag 17 januari startte de eerste 'Cool Moves Volley' training in de Grutterswei in Oude-Tonge. De trainingen zijn bedoeld om kinderen uit groep 3 t/m 8 kennis te laten maken met volleybal. Iedere woensdag van 18.00 tot 19.00 uur bieden enthousiaste trainers een leuke en afwisselende training aan, waarbij de techniek spelenderwijs wordt aangeleerd. Plezier staat daarbij altijd voorop. Aanmelden kan via cmvoostflakkee@gmail.com; of kom gewoon langs in de Grutterswei!

Techniektraining

Voor de jeugd vanaf 12 jaar is er elke twee weken op vrijdagavond techniektraining onder de bezielende leiding van trainersduo Colin en Maarten de Bus. Colin is voormalig eredivisie speler en beheerst de techniek tot in de puntjes. Maarten traint al jaren verschillende volleybalteams. Samen gebruiken ze hun ruime ervaring om de techniek van de jonge spelers stap voor stap te verbeteren. Ook wordt er aandacht besteed aan coördinatie, snelheid en spelinzicht. Een keer vrijblijvend meedoen met een training? Neem hiervoor contact op via leden.intermezzo@gmail.com of kijk op www.vcintermezzo.nl voor de telefoonnummers.