Themadag Hervormde Vrouwenbond over 'Perfect Imago'

GOEREE-OVERFLAKKEE - Net als andere jaren wordt er weer een vrouwendag georganiseerd in De Staver. De organisatie is in handen van de Hervormde Vrouwenbond Goeree-Overflakkee. De dag wordt gehouden op dinsdag 30 januari.

Het thema van deze dag is: 'Perfect Imago': Godsbeeld-Zelfbeeld. Welke beeld geeft God van Zichzelf in de Bijbel en wie ben ik in Zijn ogen? Wat betekent het dat we naar Zijn beeld geschapen zijn? Opvoeding en karakter zijn factoren die mede bepalen hoe je naar jezelf kijkt.
In de lezingen die op deze themadag gehouden zullen worden, wordt dit zowel theologisch als praktisch psychologisch uitgewerkt.
De samenleving zet 'het perfecte plaatje' neer, wat doet dat met ons? Zijn we, net als veel andere vrouwen, moe omdat we niet aan al die verwachtingen kunnen voldoen?
Wanneer er een gezond bijbels evenwicht in ons Gods- en zelfbeeld is, kunnen we, ondanks onze gebrokenheid, iets van Zijn beeld uitstralen. Sprekers zijn ds. J.H.Lammers uit Ridderkerk en de GZ-psycholoog mevr. Bernadette van Rossum-Smelt uit Stellendam.

Alle vrouwen zijn weer van harte welkom.
De dag begint om 10.15 uur, de zaal is open vanaf 9.30 uur en de dag is afgelopen om 14.30 uur. Wel graag een lunchpakket meenemen.
Deze dag is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Deze collecte wordt aanbevolen, opdat men deze dagen kan blijven organiseren.
Graag aanmelden voor 23 januari via de webside: www.hervormdevrouwenbond.nl/bijeenkomsten/themabijeenkomsten.