Kleding kopen, verkopen en verwend worden

GOEREE-OVERFLAKKEE - Op dinsdag 23 januari geeft inloophuis De Boei u de mogelijkheid om kleding of schoenen die u niet meer draagt of een ooit gedane miskoop te verkopen. Kleding moet wel gewassen zijn. En als er verkocht wordt, kunt u natuurlijk ook kopen.

Tevens is Ria Kaufman aanwezig, zij zal uw handen verwennen met een manicure en handmassage. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Dit alles zal vanaf 13.00 uur plaatsvinden. De Boei is al geopend vanaf 10.00 uur. Inloophuis De Boei biedt een ongedwongen ontmoetingsplek aan mensen met kanker en hun naasten. Op verschillende manieren probeert men bij De Boei bij te dragen aan een betere kwaliteit van leven. Een leven met, maar ook na kanker. Gasten vinden een luisterend oor en een plek waar zij contact kunnen leggen met lotgenoten. De Boei is te vinden in De Overkant, Dijkstelweg 33 te Ouddorp. Mocht de afstand te ver zijn, of openbaar vervoer een probleem, schroomt u niet om te bellen naar 06 22111572, er is een gratis chauffeursdienst.