Afbeelding
Foto:

Hapkidovereniging overhandigde membershipscards

STAD AAN 'T HARINGVLIET - Hapkidovereniging Jinmu Kwan Nederland heeft vorige week, bij de eerste training van 2018, zijn studenten de officiƫle Jinmu Kwan membershipcards overhandigd.

Deze membershipcards zijn door Grootmeester Lim Chae Kwan gemaakt en laten zien dat deze studenten officieel tot de Jinmu Kwan familie behoren. De Jinmu Kwan familie is een kleine, maar warme en hechte familie.
Hapkido is een martial art (zelfverdedigingskunst). Van het beoefenen van hapkido krijg je een betere conditie, zelfvertrouwen en het helpt je zowel fysiek als mentaal weerbaarder te worden. Jinmu Kwan staat voor hard, maar met veel plezier, trainen. "Wij hebben de beschikking over de originele trap-, stoot- , klem- en valbreektechnieken van Founder Choi Yong Sul. Deze technieken werken en zijn geschikt voor zowel jong als oud, man als vrouw", aldus de organisatie.
De trainingstijden zijn op woensdag- en vrijdagavond van 18.30-20.00 uur en op zaterdagochtend van 9.30-11.00 uur bij TotalBody Health Centre te Stad aan 't Haringvliet. Voor meer informatie kunt u kijken op www.totalbody.nl, of telefonisch contact opnemen met hoofdtrainer Jeroen Maliepaard, tel. 06-50204183.