Afbeelding
Foto:

'In Touch' zoekt solisten voor jubileumconcert

GOEREE-OVERFLAKKEE – Gospelkoor 'In Touch' bestaat 30 jaar. Sinds de oprichting in 1987 zingt het koor met veel enthousiasme "over de liefde en de zorg van God voor de mensen en onze wereld".

Het jubileum is vorig jaar op zaterdag 28 oktober gevierd, maar er volgt nog een concert en wel op zaterdag 2 juni in de Hervormde Kerk van Middelharnis. De musical Messiah zal dan ten gehore gebracht worden. Messiah is geschreven en gecomponeerd door de dirigent van het Oslo Gospel koor, Tore W. Aas, en beschrijft het leven van Jezus hier op aarde.
"De toegankelijke teksten, prachtige koorpartijen afgewisseld met doorleefde solo's, zijn erg mooi. In het stuk zijn veel solopartijen verwerkt die wij als koorleden niet allemaal zelf kunnen opvullen", aldus de koorleiding.

Audities

De bedoeling is om hier 'audities' voor te organiseren. Voor de musical is men op zoek naar verschillende stemsoorten, te weten tenor, bariton en alt. Lijkt een solopartij iets voor u en wilt u auditie doen? Neem even contact met de concertcommissie op, dan kan er een datum afgesproken worden voor de auditie.
Gewoon heerlijk met het koor meezingen kan natuurlijk ook. Een ieder is welkom om als projectlid mee te repeteren. Ook dan kan men contact opnemen met de concertcommissie: Bettine Admiraal, b.admiraal@live.nl; tel.: 0628852644.