Afbeelding
Foto:

Beau van Grieken presenteert accessoires aan zee

OUDDORP - Jorbeau, de creatieve winkel voor babykleding en wol en artikelen voor haken en breihobby aan de Westraat 9 in Ouddorp, is sinds eind vorig jaar verrijkt met de vestiging van La Duquesa, accessoires aan zee. Nu twee aantrekkelijke branches onder één dak. En dat is ook letterlijk zo. Shop- in- shop. Dochter Beau van Grieken (22) heeft namelijk haar eigen vestiging kunnen realiseren in winkelruimte bij haar moeder. Accessoires aan zee omvat een scala aan sieraden van topmerken. Na het wegvallen van enkele andere winkels in deze branche in de badplaats, nu dus 'the place to be' voor mooie sieraden en leuke accessoires.

Door Jaap Ruizeveld

Beau heeft bij de start van haar eigen winkel haar gevoelens gevolgd. Zij houdt van sieraden en constateerde dat op de Kop van Goeree deze branche als winkelverkooppunt ontbrak. Je bent aangewezen op andere locaties. Inspiratie voor activiteit had ze genoeg en dus zocht zij naar een geschikte ruimte. Niet te groot en ook betaalbaar. Dat was niet gemakkelijk. Waarom dan niet met moeder naar een mogelijkheid gezocht? Opnieuw bleek dat 'samen' tot een perfecte invulling kon leiden. Bovendien ondersteunen beide branches nu elkaar met dit sterk gevarieerde winkelaanbod en dat is ook aantrekkelijk voor de bezoeker.

Uitbouwen

De jeugdige ondernemer wil haar, nu al brede, assortiment geleidelijk verder uitbouwen. Op korte termijn wordt het populaire merk Zinzi toegevoegd. Voor kenners en liefhebbers spreken Moments Jewelry/oorbellen, Karma Aumentum/armbanden, kettingen, ringen en iXXXi al boekdelen. Zeker met daarbij de topper van Ted Baker (Londen). Alles is overzichtelijk gepresenteerd en direct in het oog springend bij het binnenkomen van de winkel aan de Weststraat.

Thuisparty

Beau is overigens niet alleen in de winkel actief. Zij verzorgt ook thuisparty's, waar men dan bepaalde collecties kan bekijken. Een bijkomende aardigheid is dat de gastvrouw 10 procent van de totale verkoop van die thuisbijeenkomst voor haar gastvrijheid en organisatie ontvangt. Heeft u interesse in een thuisparty? Dan kunt u mobiel bellen met nummer 06-13970982. La Duquesa accessoires aan zee en Jorbeau babykleding en wol: Weststraat 9 in Ouddorp. Geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 09.30-17.00 uur en op zaterdag tot 16.30 uur. Website www.laduquesa.nl. Info ook op Facebook en Instagram. Klanten kunnen sparen voor korting met hun klantenkaart. Ze krijgen bij € 10,- besteding een stempel. Bij een volle kaart is er € 10,- korting.