Afbeelding
Foto:

Uitslag selfie-wedstrijd GO-Classic

MIDDELHARNIS - Tijdens de 5e editie van de GO-Classic 2017 heeft de gemeente Goeree-Overflakkee een leuke 'selfie-wedstrijd' georganiseerd. Iedereen die meedeed aan de GO-Classic 2017 werd uitgenodigd om de leukste trainingsfoto op de Facebookpagina van de GO-Classic te plaatsen op @GoereeOverflakkeeClassic.

De makers van de leukste/origineelste foto maakten kans op een midweek of weekend voor 2 personen in een 4-persoons beachlodge inclusief ontbijt aan de Brouwersdam. Deze prijs werd beschikbaar gesteld door Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. Met deze actie kregen deelnemers aan de wielerronde de kans om nog een keer terug te komen naar het eiland, om Goeree-Overflakkee ook op een andere manier te verkennen.
Uit de vele inzendingen zijn Karin Bogers en Perry Luijkx uit Roosendaal gekozen. Zij fietsten voor het eerst mee met de GO-Classic. Zij waren erg verrast en blij. Binnenkort zullen zij met hun dochter Jowie het super leuke strandhuis direct aan het Grevelingenmeer gaan boeken en de prachtige omgeving en locaties op Goeree-Overflakkee gaan verkennen. Karin en Perry beloofden om de training weer op te pakken, zodat zij op zaterdag 8 september 2018 weer aan de start zullen staan van de 6e editie van de GO-Classic.