Afbeelding
Foto:

Nieuw seizoen DEV Stellendam

STELLENDAM - Chr. Mannenkoor 'Door Eendracht Verbonden' uit Stellendam hoopt op dinsdag 9 januari de repetities weer te hervatten.

Na verschillende kerstuitvoeringen en een aantal weken rust, gaan de mannen van het koor, onder leiding van Jurriën van Kooten, weer van start. Niet alleen liederen die al eerder zijn uitgevoerd, maar ook nieuwe nummers worden ingestudeerd. Inmiddels zijn de eerste uitvoeringen, waarvan enkele op uitnodiging, alweer gepland. Dit jaar staan naast Pasen en Koningsdag diverse uitvoeringen op de agenda.
Het mannenkoor zingt uitsluitend Nederlandstalige liederen, omdat het op die manier aan het publiek duidelijk kan maken waarover wordt gezongen. Verstaanbaar zingen is dan ook een opdracht aan alle mannen. "Lijkt het u leuk om op het mannenkoor te zingen, kom dan eens luisteren op één van de repetitieavonden, welke iedere dinsdag van 19.45 tot 21.30 uur in Hervormd verenigingsgebouw 'De Rank' aan de Bosschieterstraat in Stellendam plaatsvinden", aldus het bestuur. Het mannenkoor is niet op zoek naar geschoolde zangers. Iedereen die zich thuis voelt op een christelijk koor is welkom. Ook de leeftijd maakt niet uit. Meer info op www.mannenkoordooreendrachtverbonden.nl.