Afbeelding
Leuk

Facebookpagina's op Goeree-Overflakkee

Op Goeree-Overflakkee zijn heel wat Facebookpagina's en groepen actief. Op deze pagina een kleine impressie van wat er zoal aan Facebookactiviteiten wordt ontplooid op het eiland.

Historisch

Erfgoed Goeree-Overflakkee
Op deze pagina worden alle activiteiten die plaatsvinden in het kader van de erfgoedlijn 'Goeree-Overflakkee' gedeeld en houdt men elkaar op de hoogte van plannen en ontwikkelingen rondom het erfgoed van het eiland. Leden van de erfgoedtafel Goeree-Overflakkee mogen lid te worden.
Leden: 186
Activiteit: wekelijks meerdere berichten.

Nostalgische foto's van Herkingen
Pagina met nostalgische foto's en anekdotes van Herkingen. Iedereen die wil kan deze content aanleveren. De beheerders bepalen uiteindelijk wat er wel en niet op komt.
Leden: 859
Activiteit: wekelijks meerdere berichten.

Leuk

Je bint un Ouddurper als...
Een pagina, speciaal voor (oude) foto's van dingen die te maken hebben met Ouddurp. Hoewel alle soorten foto's welkom zijn, worden er in de praktijk vooral natuurfoto's en historische foto's geplaatst.
Aantal leden: 1.989
Activiteit: wekelijks meerdere berichten

Je bint van Flakkee as je...*
Dagelijks foto's, filmpjes en andere vormen van content over het leven op Goeree-Overflakkee van vroeger en nu.
Aantal volgers: 9.672
Activiteit: meestal meerdere berichten per dag.

Fotoclub de Rarekiek
Fotoclub de Rarekiek is een fotoclub die zich vooral bezighoudt met de creatieve kant van de fotografie. De club probeert een platform te scheppen voor fotografen om hun eigen stijl en profiel in de fotografie verder te ontdekken en ontwikkelen.
Aantal volgers: 285
Activiteit: wisselend.

Praktisch

Mamacafé Goeree-Overflakkee
Ontmoetingsplek voor (aanstaande) ouders. Kinderen hebben daarbij de mogelijkheid om samen te spelen en te ontdekken in een kindvriendelijke omgeving. De mama's krijgen kennis en vaardigheden mee, die ze in kunnen zetten om het opvoeden zo goed mogelijk te laten verlopen voor het hele gezin.
Aantal volgers: 457
Activiteit: enkele berichten per maand

Vacatures Flakkee*
Wie werk zoekt of werk in de aanbieding heeft op Goeree-Overflakkee, kan hier terecht. Geïnteresseerden kunnen hier contact opnemen n.a.v. berichten.
Aantal volgers: 6.433
Activiteit: dagelijks meerdere berichten.

Gratis af te halen op Goeree-Overflakkee*
Pagina die naar eigen zeggen is bedoeld om "elkaar verder te helpen" met het aanbieden van gratis spullen die mensen over hebben. Leden kunnen spullen aanbieden en het laten weten als ze interesse hebben.
Aantal leden: 4.258
Activiteit: dagelijks meerdere berichten

Huizen op Flakkee
Facebookpagina van huizenopflakkee.nl, waarop het totaalaanbod van alle koop-, huur- en recreatiewoningen op Goeree-Overflakkee te vinden is. Deze pagina licht vooral nieuwbouwprojecten, nieuwsberichten en aankondigingen van evenementen gerelateerd aan wonen op Flakkee uit.
Volgers: 913
Activiteit: Wisselend.

*= deze Facebookpagina's zijn niet openbaar.

Afbeelding
Afbeelding
Nostalgische foto's van Herkingen
Je bint van Flakkee as je...
Gratis af te halen op Goeree-Overflakkee
Fotoclub de Rarekiek
Vacatures op Flakkee
Huizen op Flakkee
Erfgoed Goeree-Overflakkee
Ju bint un Ouddurper als...